Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) želi nametnuti porez na korištenje Interneta za financiranje cjepiva u zemljama trećeg svijeta!

Mike Adams, Health Ranger, NaturalNews Editor


http://www.naturalnews.com/z029066_World_Health_Organization_vaccines.html


(NaturalNews) "Svjetska zdravstvena organizacija UN-a snažno gura nametanje globalnog potrošačkog poreza kako bi pomogla financiranje svojih različitih programa, uključujući i novi prijedlog oporezivanja Internet prometa za plaćanje cjepiva i drugih farmakoloških lijekova za zemlje Trećet svijeta. Da, dobro ste pročitali - WHO želi da svaka osoba na svijetu pomogne u plaćanju lijekova, što će učiniti Veliku farmu još bogatijom.

Smatrajte to poslom reverznog Robin Hooda: krasti će od radničke klase i davati ultra bogatim kompanijama za proizvodnju lijekova!

Naravno to nije prvi put da UN traži od vlada širom svijeta da ilegalno oporezuju svoje građane kako bi provodili svoje planove. Ovo tijelo neizabranih službenika pokušava zakonima "stvoriti poreznu pušionu" (kao što se to pokušalo s trgovanjem sa zagađivanjem, a nije uspjelo jer su mnoge zemlje jednostavno odbile to kao ideju).

U sadašnjoj shemi, WHO je postavio takozvanu listu "medicinskih eksperata" za pripremanje izvješća kojim bi se rasvijetlilo različite ideje financiranja, s kojim bi se poduprli svi WHO projekti u svijetu. Jedna od tih ideja je i da vlade uvedu porez na korištenje Interneta u svojim zemljama i daju novac WHO "za medicinska istraživanja i razvoj" u siromašnijim zemljama u razvoju (to je šifrirani govor - novgovor za nezakonito prelijevanje milijardi novca poreznih obveznika u kofere Velike farma industrije u ime milosrđa).

........
NASTAVAK

Uočimo da WHO ne planira osigurati hranu siromašnim nacijama! Hranjenjem tih ljudi hranom punom vitamina D, C i biljnim nutrijentima bi učinilo mnogo više za eliminiranje lošeg zdravstvenog stanja i bolesti (uključujući i infektivne bolesti) od bilo kojeg cjepiva ili lijeka. I bilo i znatno jeftinije. No u cijelom planu za WHo svjetskom dominacijom ne govori bilo što o prehrani. Izgleda da hrana i prehranjivanje ne postoje u WHO viziji svijeta - radi se samo o lijekovima i cjepivima.

To je svijet koji nam žele nametnuti: svijet gdje ćmo Vi i ja plaćati porez za masovno trovanje stanovništva širom svijeta s otrovnim lijekovima i opsnim cjepivima. Prisjtite se da je WHO upravo ta organizacija koja je predvodila paniku oko lažne pandemije jer su joj njeni savjetnici za zdravlje došli iz farmaceutskeindustrije.
.....
WHO, slično kao i FDA, djeluje kao kriminalni reket. A kao i svaki kriminalni reket, žele prisiliti svakog na plaćanje što više više novca mobuće. To je u mafijaškom stilu: plati ili! (meni se čini da  je to strašnije od bilo kakvog mafijaškog reketa - op- prev.). Stvari bi bile drugačije kada bi se tim novcem financirala prehrana bogata vitaminima ili istinska edukacija o zdravoj prehrani u siromašnim nacijama, no takve ideji nisu čak ni na njihovom radaru. 100% su fiksirani na Veliku Farmu i njene planove trovanja svakog na planetu a u isto vrijeme trpajući u džepove bestidne gotovinske profite.
......
Na strani 8 WHO's Executive Summary - WHO sažetka za izvršne direktorastoji interesantna izjava o globalnom planu zdravla WHO-a. Kada se govori o preko 90 prijedloga za prikupljanje sredstava, organizacija otkriva kako želi restrukturirati svjetski sustav zdravlja i sama preuzeti kontrolu (kako se ne bi slučajno opet pobunili neki ministri zdravlja u pojedinim zemljama i odbili cijepljenje, koje je "propisala" Svjetska zdravstvena organizacija. No kod Poljske je ministricu to došlo glave kod Smolenska - op. ur.)

"[Prijedlog] uključuje i predložene strukture centraliziranja, upravljanja i trošenja sredstava za istraživanje i razvoj zdravlja", dodajući kako je za to potrebni na prvom mjestu fondovi i određeni "mehanizmi".

U stvari WHO želi da sve nacije predaju svoj suverenitet, posebno u stvarima medicinskog istraživanja i razvoja WHO-u, kako bi mogao distribuirati "zdravlje" po njihovom viđenju. Nitko drugi neće imati pravo bilo što reči u toj domeni, jer će WHO biti jedini autoritet zdravstvene zaštite (skrbi o zdravlju) u svijetu. To se savršeno poklapa s UN planom svjetske dominacije drugimnačinim (vojne snage plavih šljemova, na pr.).

WHO želi kontrolirati zdravlje svijeta.

........


WHO sažetak za izvršne direktore je raspoloživ na stranici:
An WHO executive summary of the report is available at:
(http://www.foxnews.com/projects/pdf...)


Ovo je zahtjev za vladanje svijetom pomoću kontroliranja zdravlja a to znači života i smrti. Slijedi  li još ledan zahtjev za vladanje svijetom?

BETWEEN THE LINES
Obama's New World Order manifesto
Exclusive: Joseph Farah highlights plethora of quotes evidencing globalist goals

Posted: June 24, 2010

IZMEĐU LINIJA TEKSTA
Obamin manifest za Novi svjetski poredak
Ekskluzivno: Joseph Farah ističe obilje citata, koji dokazuju globalističke ciljeve

Izgubljen u kaosu izljeva nafte u Zaljevu pojavio se 52-stranični manifest Baracka Obame za Novi svjetski poredak.

Pozivam Vas da sami pročitate njegov krivo nazvani manifest "Strategija nacionalne sigurnosti _
I invite you to read for yourself his misnamed "National Security Strategy"  – krivo nazvan jer je to u stvari plan vođenja cijelog svijeta, na način na koji vodi SAD od siječnja 2009.

Obama nije prvi predsjednik koji je zagovarao priključivanje Amerike Novom svjetskom poretku.  Počelo je s prvim Bushem i nastavilo se nesmanjenim intenzitetom tijekom još tri administracije. No Obamina takozvana "Strategija nacionalne sigurnosti" ima vrlo malo veze s osiguravanjem SAD-a protiv prijetnji a puno više s pretvaranjem SAD u globalnu organizaciju neligitimnog autoriteta.

Počinje rano, još u samom sadržaju: "Promoviranje pravde i održivog međunarodnog poretka".

Woodrow Wilson je pokušao s Ligom naroda. Franklin D. Roosevelt je pokušao s Ujedinjenim narodima. Pretpostavljam da ćemo nastavljati s pokušajima sve dok se na nađe pravi.

Nigdje se u ovom dokumenti ne vidi riječ "suverenitet" korišten u odnosu prema SAD-u - samo u vezi s Irakom i Rusijom . (Možda se svi mi koji želimo živjeti u slobodnoj i nezavisnoj naciji moramo preseliti na jedan od tih lokaliteta?)

Zadnjih sedam stranica dokumenta su izravno o ovom novom "međunarodnom poretku", koga Obama želi izgraditi - prilično ambiciozni plan za momka, koji nikada nije vodio bilo kakav posao ili služio kao neki izvršni kapacitet prije no što je postao predsjednik. Ali ne brinite. Njegov je plan uvesti neke ljude s mnoštvom iskustva u vođenju stvari - Međunarodni monetarni fond (IMF) i Svjetsku banku (WB), da navedem samo neke.

Zadnji ekspoze o radikalnoj naravi našeg 44. predsjednika "Veze mandžurijanski predsjednika Barack Obame s komunistima, socijalistima i drugim anti-američkim ekstremistima".

Ovaj termin  "međunarodni poredak" nije tema izvješća, on je opsjednutost:

 • "Kao što je Amerika pomogla odrediti tok 20. stoljeća, moramo sada graditi izvore američke snage i utjecaja, te oblikovati međunarodni poredak sposoban za prevladavanje izazova 21. stoljeća".
 • "To ćemo učiniti gradeći na izvorima svoje snage kod kuće, dok ćemo oblikovati međunarodni poredak, koji se može suočiti s izazovima našeg vremena. Ova strategija prepoznaje temeljnu vezu između naše nacionalne sigurnosti, nacionalne konkurentnosti,sposobnosti brzog oporavka i moralne primjerenosti. I ona reafirmira američko obvezivanje na nastavak težnji za ostvarivanjem naših  interesa pomoću međunarodnog sustava u kojem sve nacije imaju određena prava i odgovornosti".
 • "Ovaj će angažman poduprijeti našu obvezanost prema međunarodnom poretku temeljenom na pravima i odogovrnostima, Međunarodne institucije moraju učinkovitije predstavljati svijet 21. stoljeća, liberalnijim glasom - i većom odgovornošću - za emergirajuće moći koje moraju biti modernizirane kako bi učinkovitije generirale rezulate na područjima od globalnog interesa".
 • "Konačno, naši napori u oblikovanju međunarodnog poretka koji promovira pravedan mir mora omogućavati suradnju sposobnu za suočavanje s problemima našeg vremena. Taj međunarodni poredak će podržavati naše interese, znaćeći ujedno i kraj njihovog podržavanja zbog vlastite kvalificiranosti ili naših napora, već zbog naše povezanosti s drugima. Novi izazovi obećavaju prospektne prilike, samo ako međunarodna zajednica uništi stare navike sumnje u izgradnju na zajedničkim interesima. Globalni napor borbe protiv klimatskih promjena mora pozivati na nacionalne akcije reduciranje emisija uz obvezivanje na  ubalažavanje njihovog utjecaja. Napori u spriječavanju sukoba i održavanje mira nakon svojih ratova može zaustaviti širenje nesigurnosti. Globalna suradnja u spriječavanju širenja pandemijskih bolesti može promovirati javno zdravlje".  

 • "Napredovanje međunarodnog poretka pod vodstvom SAD-a koje pormiće  mir, sigurnost i prilike jačom suradnjom u suočavanju s globalnim izazovima".
 • "Naš će angažman poduprijeti pravedan i održivi međunarodni poredak - upravo zato što osigurava napredak zajedničkih interesa, štiti prava svih i smatra odgovornim one koji odbijaju preuzeti svoje odgovornosti; održiv jer je temeljen na široko prihvaćenim normama i jačanju kolektivne akcije u suočavanju sa zajedničkim izazovima".

 • "Ova će angažman će težiti međunarodnom poretku koji prepoznaje prava i odgovornosti svih nacija. Kao što to činili nakon Drugog svjetskog rata, moramo težiti međunarodnom sustavu temeljenom na pravilima, koji može uparpijediti i naše vlastite interese služeći zajedničkim interesima. Međunarodne institucije moraju biti učinkovitije i biti predstavnik širenja utjecaja u 21. stoljeću. Nacije moraju imati ohrabrenja za odgovorno ponašanje ili će u protivnom biti izolirane. Test  ovog međunarodnog poretka mora biti omogućavanje suradnje i generiranja rezultata iz te suradnje - sposbnosti nacija da se ujedine u konfrontiranju sa zajedničkim izazovima kao što je nasilni ekstremizam, širenje nuklearnog oružja, klimatske promjene i promjena globalne ekonomije". 
 • "To je upravo razlog zbog kojeg bi treabli jačati provođenje međunarodnih zakona i svoje obveze angažiranja u modernizaciji međunarodnih institucija i radnih okvira. One nacije koje odbijaju izvršavanje svojih obveza ćese odreći prilika koje dolaze s međunarodnom suradnjom. Vjerodostojne i učinkovite alternative vojnim akcijama - od sankcija do izolacija - mora bju biti dovoljno jake da promijene ponašanje, kao što moramo ojačavati svoje saveze i svoje vojne sposobnosti djelovanja. A ako nacije izazivaju ili potkopavaju međunarodni poredak koji je temeljen na pravima i odgovornostima, moraju se naći u izolaciji."
 • "Uz to, naš međunarodni poredak mora prepoznati povećani utjecaj pojedinaca u današnjem svijetu."
 • "Unutar tog konteksta znamo da je međunarodni poredak gdje svaka nacija zadržava svoje prava i odgovornosti teško ostvariv.. Katkada će bit ipotrebna sila za konfrontiranje s prijetnjama. Tehnologija će nastavljati doprinositi nove opasnosti. Siromaštvo i bolesti neće biti potpunouklonjene. Nasilje će uvijek biti s nama. No ako prepoznamo te izazove, prigrlimo američku odgovornost u njihovom sučeljavanju s partnerima ismišljamo nove kooperativne pristupe kako bi nam se drugi pridružili u njihovom prevladavanju, onda međunarodni poredak globaliziranog doba može bolje napredovati i u našem interesu i u zajedničkom interesu svih nacija i naroda".
 • "Uz to prigrljujemo američku jedinstvenu odgovornost u promoviranju međunarodne sigurnosti - odgovornost koja slijedi iz obveze prema saveznicima, našoj vodećoj ulozi u podržavanju pravednog i održivog međunarodnog poretka inaše nedostižne vojne sposobnosti djelovanja".
 • "SAD će štititi svoj narod i nastaviti sa svojim prosperitetom nezavisno o akcijama bilo koje druge zemlje, iako imamo interes u pravednom i održivom međunarodnom poretku, koji može podupirati kolektivnu akciju za suočavanje sa zajedničkim izazovima. Ovaj međunarodni poredak će podržati naše napore u napredovanju sigurnosti, napretka i univerzalnih vrijednosti, a to je i cilj kojim težimo vlastitim kvalificiranim naporima. Zato što bez takvog međunarodnog poretka, sile nestabilnosti i nereda će potkopati globalnu sigurnost. A bez učinkovitog mehanizma za osmišljavanje međunarodne suradnje, izazovi koji ne prepoznaju granice - kao što su klimatske promjene, pandemijske bolesti i transnacionalni kriminal - ćeustrajati i potencijalno se širiti".
 • "Međunarodne institucije - najprominentnije NATO i UN - su bile centar našeg međunarodnog poretka od sredine 20. stoljeća. Pa ipak, međunarodna arhitekturakoje većim dijelom skovana nakon Drugog svjetskog rata se lomi pod teretom novih prijetnji, onemogućavajući nam iskorištavanje novih prilika. Uprkos vjerovanju kako mnogi trendovi koji definiraju 21. stoljeće utječu na sve zemlje i sve narode, prečesto se ignoriraju zajednički interesi zemalja i naroda zbog naklonosti sumnjivim i samo-poražavajućim konkuriranjima"
 • "Ono što je stoga potrebno je podešavanje nacionalnih akcija i međunarodnih institucija zajedničkim interesima. A kada su nacionalni interesi u sukobu - ili zemlje traže prioritet za svoje interese drugim putovima - tim će se zemljama koje prkose međunarodnim normama ili neuspijevaju ostvariti odgovornosti vezane za vlastiti suverenitet, bit će uskraćeni poticaji koje će doći s većom integracijom i suradnjom s međunarodnom zajednicom. Niti jedan međunarodni poredak ne može biti podržan samo međunarodnim institucijama. Naši zajednički interesi moraju se podupirati bilateralnim, multilateralnim i globalnim strategijama kojeobrađuju izvore u temeljima nesigurnosti i grade nove sfere suradnje. Da bi to postigli, jačanje bilateralnih i multilateralnih suradnji se ne može postići jednostavno radom u formalnim institucijama i unutar radnih ovkira. Potrebno je održivo dosezanje do stranih vlada, političkih vodstava i drugih kritičnih konstituenata, koji moraju odobriti potrebne stručne aktivnosti i resurse za omogućavanje učinkovite, kolektivne akcije. A to znači nadgradnju naših tradicionalnih saveza, istovremeno i kultiviranje partnerstva s novim centrima utjecaja. Sve zajedno, ti će nam pristupi omogućitipoticanje ulinkovitije globalne suradnje za suočavanje s izazovima, koji ne mpoznaju granice i utječu na sve nacije".
 • "Iako se SAD i naši saveznici i partneri ne moraju uvijek slagati u vezi specifičnih tema, djelovat ćemo uz međusobno respektiranje i na način koji nastavlja jačati međunarodni poredak koji će koristiti svim odgovornim međunarodnim sudionicima".
 • "Uspon G-20 na primjer, kao najvažniji međunarodni forum, predstavlja razlikovni pomak u našem globalnom međunarodnom poretku prema većoj suradnji među tradicionalnim velikim ekonomijama i nastajućim centrima utjecaja."
 • "Mnoge današnje izazove ne može riješiti jedna nacija ili čak ni grupa nacija. Test našeg međunarodnog poretka je stoga njegova sposobnost olakšavanja široke i učinkovite globalne suradnje nužne za suočavanje s izazovima 21. stoljeća".


Jest li dobili sliku? Želite li dodatne informacije? Trebate li dodatne informacije?

Ne zaboravite, to je Obamina "Nacionalna strategija sigurnosti".

Neka nam Nebo pomogne.

_______________________

Kao prvo, gospodin Farah je priznati i vjerojatno izvrsni politički komentator. No podsjeća me na širitelje straha od komunizma, pa i strahova od pandemijskih bolesti, kao što je svinjska gripa. Mislim da pripada opoziciji demokratima i posebno predsjedniku Obami. Zatim, očito je da je to klasičar mišljenja unutar kutije (t"hinking in the box") koji gleda svijet pa naravno i SAD u okruženju upravo u vremenu od Drugog svjetskog rata, pa sve do rušenja berlinskog zida. Naime ako gornji i originalni tekst stavite u kontekst postkvantne paradigme i njenog totaliteta odnošenja, odmah će se teže vidjeti zamke globalne suradnje i svega ostalog što se spominje kao argument negativnog mišljenja o Obaminoj strategiji.

U toj svojo kutiji, očito su mu promakli kao ozbiljni izazovi 21. stoljeća suočavanje s priznavanje postojanja vanzemljaca, kao neusporedivo jače sile u svakom pogledu od postojeće zemaljske civilizacije. Zatim je tu ostvarena "biološka besmrtnost" (kako kaže CIA), odnosno moguća besmrtnost svih ljudi Zemlje. Tu su i tehnologije s kojima smo upoznati, no nemamo sve njene "ključeve", pa ih možemo koristiti sve dok ne dođemo u sukob s višim galaktičkim ciljevima, kada će nama nepoznati, dodatni "ključevi omogućiti anihiliranja našeg djelovanja od onih s kojima moramo također surađivati u Novom svjetskom poretku.

Ako pak maknemo na stranu ove nabrojene argumente, koji bacaju sumnju na iskrenost i apolitičnost iznesene kritike, mislim da se trebamo pitati, je li stvarno Obamina strategija usmjerena protiv SAD-a i saveznika, ili je pokušaj uvođenja razuma u globalnu suradnju na mala vrata. Jer gospodin Farah još uvijek misli kako se radi o Novom međunarodnom poretku kojeg su još davno osmislili članovi "elite" i koji  traži paralelno neki drugi, koji će se suprostaviti tom pojačavajućem izazovu 21. stoljeća (BP izlijevanje nafte, nagovaranje svijeta na cijepljenje i chipiranje, WHO aktivnosti iz prvog dijela bloga, lažni uzroci klimatskih promjena odnosno te promjene nije prouzročio čovjek već zagrijavanje Zemlje zračenjem ne samo od Sunca, već i od Centra naše galaksije, priziva u pomoć Nebo a trebao bi znati da smo mi bogovi s totalitetom potencijaliteta, odnošenja i kretanja ,itd.).

Gospodin Farah djeluje ili zato što ne zna ili pak svjesno napada, nešto što još nije oblikovano u svim detaljima, pa bi umjesto kritiziranja, daleko bolja "globalna suradnja" bila ukazivanjem na nedostatke, kao što je definiranje tog "međunarodnog poretka" i njegovo potpunog okruženja, kako se ne bi budićnost smještala u privid sadašnjeg konteksta, jer većina ljudi nažalost nije upoznata s mnogim novim spoznajama.

Zato je moje pitanje za kraj: promislite svaki ovakav prosudbeni izazov i u okviru klasične kauzalno-determinističke materijalističke paradigme i u okviru postkvantne paradigme. A kada ste sigurni u svoje stajalište nemojte djelovati samo nedjelovanjem, već djelujte djelovanjem, jer radi o svakomu od nas. Nemojte odmah nasjedati da se radi o već poznatim sukobljenim stranama, pogledajte ne radi li se o ispitivanju terena sličnim no ipak različitim pojmovima, različitim i po tomu što u sebi nose pozitivnu klicu (Novi svjetski poredak i međunarodni poredak opće suradnje, koji se mora suočiti i sa zagovornicima prvog odnosno "elitnog").

Ovaj je blog ujedno i zadnji prije ljetnih praznika, pa Vam želim

ugodan odmor tijekom ljeta.

Javljam se početkom rujna.

PS.

Gosp. Farah o sebi u svojim e-novinama Wind:
Joseph Farah is founder, editor and CEO of WND and a nationally syndicated columnist with Creators Syndicate. He is the author or co-author of 13 books, including his latest, "The Tea Party Manifesto: A Vision for an American Rebirth," and his classic, "Taking America Back: A Radical Plan to Revive Freedom, Morality and Justice," now in its third edition and 14 printings. Farah is the former editor of the legendary Sacramento Union and other major-market daily newspapers.

Obamina "Strategija nacionalne sigurnosti"