Camelot logo O nama

Home Whats New Interviews & transcripts Round Table In Tribute The Big Picture Shorts
Our Goals High Praise About Us Get Involved Questions Contact

_____________________________

Najbolje mjesto za skrivanje je na otvorenom.

Projekt Camelot je temeljen na ideji deneriranoj pri našem prvom sastanku kada smo proveli weekend u Tintagelu, Engleska, gledajući na more iz kuće kralja Artura. Nazvali smo svoj projekt u čast vizije vezane za utopijsku ideju Okruglog stola - strukturirajući sve svoje napore u tom inspirirajućem duhu.

Tijekom prošle dvije godine financirali smo Projekt Camelot isključivo iz vlastitih džepova uz velikodušnu pomoć donacija od posjetitelja našeg site-a. Iskreno Vam hvala za svu pomoć i podršku, bez čega ne bi mogli raditi to što radimo.

Do danas smo mnogo proputovali sastajući se i intervjuirajući govornike-istine kako bi pružili prosvijetljujuća svjedočenja o pravoj prirodi našeg svijeta. Nastavit ćemo sve dok će naša sredstva i doprinosi to omogućavati.

Napromena: za one koji se čude izboru loga s Cheetah . . . . To je zamjena za MGM lava. Mi smo novi val i imamo Internet. . . . a brži.

_____________________________

Bill Ryan

Bill Ryan je diplomirao matematiku s fizikom i psihologijom (Bristol sveučilište, UK, 1974.) i slijedio je taj put uz povremeno predavanje. 27 godinaje bio savjetnik upraviteljima, specijaliziran za  razvoj pojedinaca i timova, trening lidera i izvršnih upravitelja. Glavni dugoročni klijenti su između ostalih bili BAe (Systems) Ltd. (ranije British Aerospace), Hewlett-Packard i PricewaterhouseCoopers.

U studenom 2005. je inaugurirao webstie Project Serpo, izvješća o navodnim očitovanjima, u fazama, o SAD - vanzemaljskim programima razmjene, koji su se događali pred više od 40 godina. I za vrijeme od preko 30 godina zainteresiranosti za istraživanje NLOa, besplatne energije, te alternativne medicine (uvježbani je kineziolog), prvi mu se veći kontakt s NLO zajednicom dogodio nakon utemeljivanja Serpo web-site-a. Napusito je svoje mjesto savjetnika za upravljnje u svibnju 2006. i sada je cijelim vremenom posvećen Projektu Camelot.


Kerry Cassidy

Kerry Lynn Cassidy ima BA iz engleskog s diplomskim radom iz sociologije, MBA na UCLA Anderson fakultetu upravljanja i nakon prijemnog je odabrana za pohađane jednogodišnje filmske škole na UCLA proširenom filmskom programu za kratki fikcijski film, kojeg završava među prvima s integralnim zvanjem pisac-režiser-producent.

Nako 19 godina rada u Hollywoodu za velike studije i nezavisne tvrtke u produkciji, razvoju i novim medijima, napisala je niz scenarija, stekla opciju filmskih prava za  Wingmakers priču 2003. a počela je rad na vlastitom NLO dokumentarcu 2005.


___________________

Arjan Bos intervjuira Bill Ryan-a i Kerry Cassidy u kolovozu 2009.
(više o tom videu ovdje)
Click here for the YouTube file

Click here for MP4 video download

Click here for MP3 audio download

[To download, option-click (Mac) or
Right-click and Save As (PC)]
___________________


Bill and KerryBill Ryan je trenuto nastanjem u Europi, a Kerry Cassidy živi u blizini Los Angelesa. Suprotno vrlo prirodnoj pretpostavci  većine ljudi, nisu par. Ujedinjeni u svojoj viziji i svrsi i radeći kao najbolji prijatelji, putuju i umrežavaju se što je moguće šire u potrazi za istinom i pouzdanim svjedočenjima, koja bi mogla odgovoriti na najvažnija pitanja našeg vremena.

_________________________

Bill Ryan and Kerry Cassidy
support@projectcamelot.org

Support Project Camelot - make a donation:

Thank you for your help.
Please do note that donations to Projects Camelot or Avalon are not tax deductible for
federal income tax purposes.