Čovječanstvno je na rubu spontane evolucije.

Spontana evolucija nudi informacije, inspiraciju i poziv na participiranje u najvećoj avanturi u povijesti čovječanstva.

Raspad ekonomije ......  ekološka kriza  ....... naizgled beskrajno ratovanje. Svijet je u kritičnom stanju.

Svi smo čuli priče o ljudima koji su doživjeli čudotvorna izliječenja od bolesti, no može li se isto dogoditi našem svijetu?

Prema pioniru biologije, Bruce Lipton biolog tvrdi ne samo da je to moguće, već i da se trenutno dešava. Okruženi smo dokazima o potencijalu čovječanstva za poduzimanje nevjerojatnih koraka za rast vrste. U Spontanoj evoluciji, ovaj svjestki poznati ekspert nastajuće epigenetičke znanosti se udružio s političkim filozofom Steve Bhaerman-om, da bi ponudili novu priču punu nade o sudbini  evolucije čovječanstva.

Spontana evolucija otkriva pomoć kojui će nam pružiti razumijevanje biologije i ljudske povijesti u navigaciji u ovim trubulnetnim vremenima, pozivajući čitatelje na ponovno promišljanje:

  • neupitnih stupova biologije, uključivo sa slučajnom evolucijom, preživljavanje najspremnijih i uloge DNA;
  • nacrt naše održive, život-afirmirajuće budućnosti koja je doslovce u nama - ukodirana u svakoj od bilijuna stanica koje čine naša tijela
  • načina kojim naša uvjerenja o prirodi i prirodi čovjeka oblikuju politike, kulture i živote pojedinaca; te
  • kako svatko može postati planetarna "matična stanica" podržavajući zdravlje i rasta svijeta u kojem živimo i svake individue u njemu.
Odbacivanjem starih uvjerenja, koja održavaju status quo te oblikovanjem svojih života i svijeta na toj ohrabrujućoj novoj priči, možemo pokrenuti spontanu evoluciju svoje vrste.


Ispinjena inteligencijom i bistrinom, Spontana evolucija je zaigrani pogled na razotkrivajuću sudbinu naše vrste s puno uvida i krajnje nade - pokazujući način kojim možemo igrati aktivnu ulogu u rađanju nove faze evolucije čovječanstva.

Bruce H. Lipton, Ph.D., je međunarodno priznati autoritet u premoštavanju znanosti i duhovnosti, te vodeći glas nove biologije. Stanični biolog po školovanju, predavao je na Wisconsin Školi medicine te kasnije izvodio pionirska proučavanja na Stanford sveučilištu. Autor je "Biologije vjerovanja" i dobitnik 2009. Goi nagrade za mir, te gost stotina TV i radio emisija, kao i centralni prezentator na nacionalnim i međunarodnim konferencijama.

Steve Bhaerman je pisac, humorist i politički i kulturalni komentator, koji je pisao i izvodio prosvijetljujuće komedije kao Swami Beyondananda više od dvadeset godina. Pionir je alternativne edukacije i holističkog izdavaštva, aktivan u transdisciplinarnoj politici prktički primijenjujući Spontanu evoluciju.