Novo razumijevanje osnova našeg Svemira
Naša DNA struktura ne postoji samo zbog naših fizikalnih tijela. Ona se proteže i onkraj fizikalnog, pa ću to pokušati i objasniti


Mi smo svijest, inteligentna sila života koja egzistira u ovom Svemiru.

Dakle.... nije važno da li vjerujete da po
stoji samo 7 dimenzija ili ravninva egzistencije ili 22 ili možda beskonačni broj dimenzija - jednostavno nije važno.


Svaka od tih dimenzija (frekvencija, svijetova ili ravninva), ima drugačiju gustoću i različitu brzinu vibriranja. Mi smo na najnižoj, koja je ujedno i najgušća i s najnižom frekvencijom vibriranja.


Kako se uzdižemo po dimenzijama (ravninama), od kauzalne ravninve prema mentalnoj, eteričkoj, astralnoj ravnini i višim, okolina postaje sve rijeđa i sve instančanija, a brzina vibriranja postaje sve viša.Svaka viša dimenzija u kojoj se nađete, proširuje vaše sposobnosti, shvaćanje, dajući vam i prošireniju percepciju i povećanu mudrost, ako tako mogu reči. Što se više penjete to više razumijete i sebe i svrhu postojanja u Svemiru. Što više učite i rastete, postajete svjesniji svoje odgovornosti i svog zadatka odnosno kako možete pomoći
Uzvišenom planu.

Dakle…

za kratanje unutar svake od tih razina postojanja, naša svijest treba odgovarajuće sredstvo (tehniku) odnosno tijelo koje posjeduje odgovarajuću (istu) gustoću ili istu brzinu vibriranja.


Osposobljavanje svijesti za trajnu svjesnu prisutnost na tim višim realitetima treba aktiviranu punu DNA strukturu.

Možete to nazvati funkcionalnošću 12-struke DNA i nećete pogriješiti.

Jer ako pogledamo podatke iz krugova ucrtanih u usjevima, oni uplavnom ukazuju da moramo shvatiti i fokusirati se na klicu, sjeme, cvijet i voće života.


Stoga se ....  i fokusiramo na Svetu geometriju.


Siguran sam da ste već uočili kako taj odnos formiranja Klice života, Sjemena života, Cvijete života i Voća života, je upravo ono što se događa unutar DNA. Priroda se samomanifestira pomoću matematičkog jezika, koji ima precizne geometrijske mustre od klice, preko sjemena i cvijeta da bi na kraju razvila plod života
, nastavljajući tu manifestaciju u beskonaćnost.

Nije važno jeste li svijet, riba, vanzemaljac, drvo, čovjek, životinja, ptica ili bilo što drugo, kreirani ste iz istih geometrijskih mustra,  koje počinju s klicom života i završavaju plodom života.

Fibonacci niz je prisutan svugdje i u svemu u prirodi.

Svakako nemam vremena za veliko detaljiranje tog procesa..... a ono što želim reči je da fizikalna smrt ljudskog bića, ne znaći i uništavanje DNA.

A to pak znaći da DNA ostaje sa sviješću, jer ona ima mnogo pridruženih istančanih tijela, koja svijest može koristiti kao sredstvo za kretanje kroz više prostore.Jedini dio koji nestaje kada se dogodi fizikalna smrt je harmonik (frekvencija - op. prev.)  koji odgovara fizikalnom tijelu, koje je služilo kao njen nosilac.

Viši DNA harmonici koji su ostali, još uvijek nose svijest, jer kao što sam rekao ranije, svijest je multidimenzionalnog postojanja i sposobna se kretati kroz različite dimenzije koristeći podesne nosioce.

Astralno tijelo odgovara astralnoj frekevnciji, mentalno tijelo mentalnoj frekvenciji ili ravnini postojanja, itd.

Napomena: Molim Vas uzmite u obzir da sam ovdje koristio pojmove koji su rnadam se, razumljivi većini ljudi.
Moguće je sve to razmatrati drugačije:
Svijest posjeduje podesan nosilac, za postojanje u svim tim dimenzijama i sve to čini DNA strukturu.
Nije daleko trenutak kada ćemo konstatirati da ćemo s aktiviranijom DNA moći dosezati druge ravnine postojanja i punu svijest.

Krenimo u neke teške diskusije.

Znanstvena zajednica je podijelila sastav našeg svemira na normalnu materiju, tamnu materiju i tamnu energiju. Sasvim su se dobro nosili s promatranjem normalne materije, no kada ih pitate o tamnoj materiji i tamnoj energiji, neće znati što reči, a ako su pošteni, reči će Vam da jednostavno ne znaju što se tamo gore dešava.A nazivaju ga i vakumom, govoreći Vam da je prazan. No nije. Kako svemir može biti prazan, kada je svugdje oko nas zračenje svekolike energije. Baš suprotno, vakum nije prazan već pun energije.

Danas znamo kako je 99% atoma prazan prostor. Tu je mjesto gdje znanost prestaje. A iza toga ima znatno više.

U stvari živimo u Svemiru koji se istovremeno beskrajno konstantno sažimlje gledano fraktalno i beskonačno konstantno širi na isti način postajući sve većim.

Mogao bi to elaborirati znatno detaljnije, no vrijeme je ograničeno.Elektromagnetski spektar: dijagram pokazuje cijeli spektar elektromagnetskih valova. Donja skala
pokazuje reprezentativne objekte, koji su ekvivalentni poziciji na skali valnih dužina. Propustljivost
atmosfere određuje, koje će zračenje doći do površine Zemlje.


Kakve to veze ima s nadolazećim Nexus 2012 događajem?

- Jednostavno:

cijeli taj Svemir ili Univerzum (ako koristimo znanstvene pojmove), koji se sastoji od normalne materije i tamne energije, je isprepleten i sve su dimenzije ili ravnine povezane. Inteligentna moć (inteligentne energije) je iza svega i  to je ono što se naziva Eterom. Ona kreira galaksije, zvijezde, planetarne sustave, komete, sve što vidimo, itd.

Eter se može ukratko definirati kao izravna moć kreacije, koja upravlja ravnotežom između svih dimenzija i izražava volju i svrhu samog Kreatora.

Dakle u normalnim okolnostima, kada čovjek sa Zemlje umre, svijest napušta tijelo, no zbog sporog transformiranja, još uvijek pridružena tijelu potrošača, s kojim je donosila bol drugima, zagađivala i uništavala prirodu, itd., vibracijsko stanje je još uvijek nisko, pa može samo koristiti DNA harmonik koji odgovara astralnoj ravnini. U većini slučajeva svijest nije pripremljena za novu gustoću i potrebno je neko vrijeme prije nego se privikne na tu novu realnost i počne koristiti astralno tijelo (danas je izmjereno da joj treba točno 36 sati nakon smrti - op. prev.).

Dakle,...  Nexus predstavlja višu energiju. Višu čistoću. Najuzvišeniju.

Zato što je viša, da bi se naša svijest mogla održavati na toj frekvenciji u tijelu nexusa, svi DNA harmonici, uključujući i one najviše moraju postati funkcionalni!

A samo je jedan jedini način kako bi netko mogao napredovati do tih visokih frekvencija - pomoću ljubavi, samilosti, samo-određenja, samo-poštovanja i poštovanja svih drugih formi života u Svemiru, poštovanja same Prirode kao živog organizma i shvaćanja da smo svi jednaki, istog potencijala i da smo svi mi JEDNO.

Unutar NEXUS-a ne možete egzistirati kao individualitet. To je jednostavno JEDNOST.

Nitko nije bolji od drugog .... sve je to iluzija. Svi smo povezani i svi smo dio iste cjeline.Ako je to slučaj, tko onda treba borbu i tko treba nadmetanje/konkuriranje?

Jedine stvari koje nas mogu osloboditi su harmonija sa samim sobom i s Prirodom. Kada nađete središte unutarnjeg svijeta, točku koja je šuplja i koja se skuplja sve do beskonačno malog, znat ćete da ste u toj maloj točki Vi i Kreator Jedno.

U tom trenutku nestat će svi strahovi i više se nikada nećete bojati.

Nexus je nešto izvanredno.

Nisam siguran u to, no postoji mogućnost da ćemo odmah po ulasku biti teleportirani - milijarde svijesti će postati JEDNO i to JEDNO će se ponovno teleportirati u galaktički centar i kroz tu točku singulariteta bit će prenesena u drugi svemir s čak višim kozmičkim DNA harmonicima od naših.Trenutno se mijenjaju atmosfere svih planeta u Sunčevom sustavu. I planeti postaju veći s primanjem sve više energije izvana. Što je veća atmosfera, prisutno je više prane ili mane, a više prane će probuditi više DNA nizova, koji će  se početi koristiti.

No moramo prestati uništavati sve što dotaknemo i okrenuti se svemirskoj prirodi.

Jednostavnim riječima, reprogramiranje DNA srukture je nužno za aktiviranje svih DNA harmonika (frekvencija - op. prev.) koji mogu podržavati našu prisustnost na svim razinama i što je najvažnije podržati spajanje svijesti u jedan ocean svijesti - u jednost.

Odvojit ćemo se od fizičke materije kao rasa a ne kao pojedinci. I to je moji prijatelji ono što sve to čini tako izvanrednim.

Zašto mislite da Vam daju e-kodove, aspartam, fluoride, zašto koriste frekvencijsko oružje kao HAARP i slično, zašto vas cijepe, zašto mediji kreiraju strahove i niske emocije?

Pokušavaju zaustaviti ono što se događa, prijatelju moj.

Nalazimo se usred nečeg izvanrednog, stoga nemojte ostati na frekvenciji, na kojoj sve što se događa ima vkao cilj vaše kremiranje.

Radi se samo o fizičkom harmoniku, mi smo znatno više od toga.

Stoga se nemojte bojati......

Ako se bojite vibrirate niskim frekvencijama pa se ubrzavanje i evolucija DNA ne može nastaviti. Zrake će odraditi najveći dio genetičkog inžinjeringa, a mali dio svemirskih zraka već udara o Zemlju i mijenja sve u Matrici.
 
Prestanite piti i hranite se hranom koja ne zagađuje fizičko tijelo, što sve zaustavlja buđenje DNA. Okrenite se meditiranju i prirodi. Vratite se sebi.

Kao što sam rekao, vjerujem da smo na vratima Evolucije naše vrste.

Međutim to je samo moja perspektiva.

Ono što ćete Vi činiti s ovim informacijama, je Vaš izbor.

To znam i to osjećam.

Poštovanje,
Astralwalker

----------------------------------------------------------------------------------------------

Uprkos činjenice da je to samo moja perspektiva, ako ljudska vrsta želi razumjeti nadolazeći scenario 2012., koga u stvari pokazuju sve te skrivene poruke u krugovima žita, čovječanstvo mora biti sposobno promijeniti svoju frekvenciju mozga, kako bi pokrenuli kreiranje DMT-a u pinealnoj žlijezdi i mogli se ugoditi sa svojom sviješću u takozvano planetarno Psioničko polje energije ili bi možda bilo razumljivije reči povezati s planetarnim psioničkim internetom.Odavdje će se moći generirati znatno korisnije informacije o događanjima na Zemlji i o onom što bi trebalo činiti. Znam da je sve to za većinu teško shvatiti, no vjerujem da u našem sadašnjem stanju s DNA koja ima samo dvije spirale i ograničenjima pet osjetila izgledamo kao sjedeće guske ... postojeće stanje, koje  bi razvijenije vrste mogle iskoristiti.

Ugađanje na tu frekvenciju je samo početak i čovječanstvo mora ići dublje u Univerzalno psioničko polje i inducirati potpunu kontrolu iskustva izvan tijela te si izvući korisne podatke iz njega.  

Iako je to vrlo slično uobičajeno poznatom gledanju na daljinu, ono što pokušavam reči je znatno neusporedivije s takvim iskustvom.   

Kako se to može učiniti.

Objasnit ću jedan od najbržih načina na koji možete istrenitrati svoju svijest da bude sposobna gledati na daljinu.

Počnimo s osnovnim:

Gledanje na daljinu je pojam u paraspihologiji, koji opisuje proces gledanja  psihički nadarene osobeneke vrste astralne televizije temeljem programa odabranog po vlastitom izboru.                                   

Taj proces omogućava dobro istreniranom gledatelju na daljinu fokusiranje na svoj mentalni ekran, na kojem se počinju pojavljivati psihičke vizije, a gledatelj/ica mentalnim naporom hvata one psihičke slike, koje su u stvari astralna refleksija mjesta koje se želi promatrati.

Ta sposobnost je u stvari povezana s ljudskim trećim okom, koje omogućava svijesti gledanje stvari koje nisu vidljive fizikalnom oku. Stoga bi jednostavna definicija gledanja na daljinu mogla biti - promatranje fizikalnih, eteričkih i astralnih područja bez napuštanja fizikalnog tijela.

Međutim mnoge anomalije mogu izobličiti rezultate gledanja na daljinu tijekom ranih faza razvoja te izvanredne sposobnosti.

Razlog tomu je početnikovo jako fokusiranje na promatranje nekog područja, što onda onemogućava dužu nepridruženost (neutralnost) svijesti, pa se često emocionalno veže sa svojim individualnim osjećajima i stajalištima u vezi stvari koje promatra.

Ti individualni osjećaji i stajališta će snažno utjcati na ionaku vrlo slabu astralnu refleksiju odabranog područja i izobličiti ju ili čak pokrenuti promatranje nekog drugog područja, koje je podesnije potisnutim željama.               

Stoga učenik na početku mora naučiti isključivanje svojih osobnih osjećaja i stajališta, ukoliko želi uspješno ovladati sposobnošću gledanja na daljinu. Mora se postati praznim prijemnikom, da bi se moglo apsorbirati veću količinu podataka, klasificirati ih, filtrirati ili analizirati.

Drugim riječima, kada se jednom uspije uhvatiti astralno zračenje ciljnog područja, mora se zapamtiti slike i naknadno ih analizirati. Kasnije će učenik naučiti i pristup analizi.

Svo to eteričko i astralno zračenje, koja prolazi mentalnim ekranom, osigurava treće oko projicirajući ga izravno u svijest. Svako nevidljivo fizikalno mjesto postaje vidljivo trećem oku ukoliko svijest uspije dovoljno duboko zaroniti u eteričku ili astralnu gustoću i tamo ostati dovoljno dugo.

Kao što je ranije spomenuo, eterička i astralna ravnina su skoro beskonačna područja puna beskonačnog zračenja. Zato je u početku mentalni ekran gledatelja na daljinu preplavljen stotinama drugih refleksija, koje dolaze iz tih ravnina u obliku psihičkih slika ili vizija.


U svakom slučaju, praksa je pokazala da što se tiče zračenja koje se pojavljuje na mentalnom ekranu gledatelja na daljinu, siguran sam da uglavnom ima svoj izvor u astralnoj ravnini, a mnogo rijeđe u eteričkoj ravnini. Znam da zvuči kontradiktorno, jer bi logički trebalo biti obrnuto, no to je činjenična istina. To je jednostavno tako, jer naše treće oko bolje apsorbira osjetljive slike koje dolaze iz astralne ravnine pune misli od onih koje dolaze iz eteričke ravnine, uglavnom napunjene energijom života.

Međutim, svaki učenik mora jasno razumjeti da je gledanje na daljinu sposobnost, koja se teško postiže i da će biti potrebno neko vrijeme prije nego će se moći odabrati cilj astralne refleksije iz beskonačnog broja drugih postojećih astralnih refleksija koje se pojavljuju na mentalnom ekranu. Stoga, na početku, svijest najprije mora očistiti  mentalnu površinu (ekran), kako bi se otvorila za sva astralna zračenja, koja dolaze iz te ravnine.                      

Onda tek korištenjem trećeg oka moramo naučiti kako fokusirati svijest na odabrane ciljeve i kako blokirati sve ostale slike vidljive na ekranu. To je težak period za svakog učenika, no s vremenom i praksom se može ostvariti. Davno sam i osobno imao period nekih teškoća u ovladavanju tim dijelom, pa ću pokušati objasniti kako cijela stvar funkcionira.

Prije samog pokušavanja gledanja na daljinu, prvo se mora naučiti kreirati mentalne likove, oblike i slike mjesta u svijesti pomoću sposobnosti vizualiziranja i koncentriranja. Onda učenik mora naučiti kontrolirati trajanje voljnog zadržavanja slika, kako ne bi nestale s mentalnog ekrana.

Stoga, od samog početka procesa mentalne kreacije, motritelj mora postati sposoban zadržavati odabrani cilj u svojoj imaginaciji. Da bi se to postiglo, crtajte neko mjesto na listu papira barem 30 minuta i prakticirajte vizualiziranje tog mjesta najmanje 7 dana oko 10 - 15 minuta, jer će to uveliko pomoći. Pomoći će "utiskivanju" slike odabranog područja duboko u eteričku ravninu, dakle ispod astralne ravninve.

U svakom slučaju, nakon nekoliko dana prethodnog vježbanja vizualiziranja, učenik se mora ugodno  smjestiti  u poluležeći ili ležeći položaj na nekom mirnom mjestu gdje će moći raditi u miru i tišini. Potencijalni gledatelj na daljinu bi trebao zatvoriti oči i početi promatrati mentalni ekran. U toj fazi, gledatelj ne mora zamišljati ili forsirati mentalnu kreaciju bilo koje vrste, već biti samo pasivni motritelj. Učinak koji će uslijediti je vrlo sličan gledanju filma u kinu. Jedina je razlika, što je platno ovaj put u glavi.Tajna leži u tihom svjedočenju, bez emocionalnog vezanja na ono što će se početi pojavljivati na mentalnom ekranu. S vremenom će astralne refleksije početi ulaziti u svijest, pa će se tražiti mentalni napor za njihovo memoriranje. Treniranje sa Zener kartama može pomoći učeniku pri aktiviranju mentalnog zaslona. Uz zener trening, konstantno fokusiranje pri gledanju ravno ispred sebe zatvorenih očiju može potaknuti buđenje trećeg oka (Ajna čakra),  pa  će zbog toga mentalni ekran postati vidljiviji.

U početku će ispred očiju učenika biti vidljiva samo potpuna crnina, koja će s vremenom postati maglovita i onda će s postupnim buđenjem trećeg oka, postati otvoreni mentalni ekran, na kojem će se pojavljivati astralne slike. Interesantno je napomenuti da treće oko odrađuje cijeli posao a svijest je samo šef tog procesa.               

U svakom slučaju nije nužno nastojanje učenika da vizualizira blistanje trećeg oka ili formu sličnu krugu, trokutu ,itd., već samo mora ostati pasivni promatrač toka astralnih vizija koje ulaze u svijest.      


A sada kako crninu zamijeniti otvorenim mentalnim ekranom.

Iz dubine crnine mentalnog ekrana polagano no sigurno počet će se pojavljivati neki nejasni likovi i obrisi. S vremenom će učenik uočiti pojavu nejasnih slika koje će nestajati u djeliću sekunde.

Tada, ako svijest učenika ostane mirna i samo fokusirana na mentalni ekran bez emocionalnog vezanja, slike će postajati jasnije i katkada u boji.
 

Boje na slikama će biti nejasne, a najčešće na početku samo crno bijele a s prolaženjem vremena će postajati jasnije i sa zasićenim bojama.

Trajanje tih astralnih slika će varirati i bit će određeno voljom učenika za zadržavanje istih ili njihovo odbacivanje s mentalnog ekrana.
 

Kasnije, kada gledatelj na daljinu dosegne naprednu razinu psihičkog promatranja, slike će imati jasne boje. S dosezanjem te razine, učenik će početi skoro trenutno primati zvukove u svijest povezane s odgovarajućom astralnom vizijom. Možda će slike i zvukovi postati savršeno jasni motritelju. Kada se to počne događati, učenik će znati da je postao sposoban za traženje pažljivo odabranog cilja odnosno mjesta kojeg želi promatrati.Cijeli će proces u toj fazi izgledati kao da netko prezentira učeniku beskonačnu seriju slika ljudi, životinja, blizih i udaljenih mjesta, kuća, zgrada, slika svemira, podmorskih slika, slika iz drugog vremene, itd.

S vremenom i praksom, te će slike postati filmovi (pokretne slike). Stoga se gledatelj na daljinu suočava s novim zadatkom, jer mora naučiti kako zamrznuti odabrane slike i analizirati ih bez njihova nestajanja s ekrana. Proces analize bi trebalo izvoditi isključivo mentalno i bez korištenja riječi u mislima i bez ikakvog emocionalnog odziva na astralne slike; u protivnom će slike nestati s mentalnog ekrana. Ne savjetuje se čak ni misliti u slikama jer će sigurno utjecati na osjetljivi mentalni ekran.
 

Ukoliko gledatelj na daljinu dosegne tu točku motrenja, sugeriram kao daljnju fazu pokušavanje motrenja astralnog zračenja s višom razinom svijesti. Pod višom razinom svijesti mislim na svijest (svjesnost) o samoj svijesti. U prosječnoj svijesti postoji jedna takva svijest i promatra filtere, te analizira sve podatke koji dolaze i napuštaju mentalni ekran gledatelja na daljinu.

Drugim riječima, gledatelj na daljinu se adaptira na taj novi dio svijesti i kada se to postigne, gledatelj će lagano misliti i odabirati na viši i suptilniji način, bez dodira, osjetljive astralne slike. Onda sve još treba učiniti je fokusiranje na odabrano područje i za nekoliko sekundi, ono će postati vidljivo gledatelju. Kada jednom gledatelj uhvati astralno zračenje ciljnog područja, moći će se njime lagano kretati i promatrati bilo gdje i bilo što korištenjem samo malo mentalnog napora. Slijedi jedan primjer kako se izvodi proces gledanja na daljinu:

Pretpostavimo pojavljivanje slike velikog apartmana na mentalnom ekranu učenika. Za uspješnost motrenja na daljinu apartmana, učenik će trebati nešto mentalnog napora da djelomično uđe u mentalni ekran privlačenjem slike prema trećem oku.

I dok taj proces traje, svijest gledatelja mora ostati maksimalno mirna i ni pod kojim uvjetima ne smije se emocionalno vezati sa slikom, jer ako to učini, slika će se zamijeniti drugom, koja je podesnija emocionalnom naboju.

Slijedeći je korak lociranje astralne refleksije cilja i "zamrzavanje" slike na mentalnom ekranu. Kada jednom to učenik uspije, mora privuči sliku bliže trećem oku mentalnim naporom, istovremeno uklizavajući u sliku. Drugim riječima, učenik mora magnetski privlačiti sliku i koristiti istovremeno mentalni napor kako bi izašao iz sebe (izgurao se van) i prošetao slikom.

Cijela tajna u ovoj fazi je ravnoteža dviju sila - vanjske, koju se privlači prema sebi i unutarnje, koja se širi prema van. U ovom određenom slučaju, mora se privlačiti slika ulazne sobe odabranog apartmana prema točki između fizikalnih očiju i istovremno izšetati kroz ulaz u apartman vidljiv na mentalnom ekranu. Kada učenik to jednom uspije, moći će slobodno pregledavati ostale sobe apartmana.

U početku će biti problema s kretanjem u nekom smjeru. U većini slučajeva, ako se procedura kretanja ne odradi korektno, motrenje će biti transportirano na potpuno novo mjesto. Trik je u tomu da učenik, koji je odabrao (na primjer) kretanje u desno po apartmanu mora početi privlačiti odgovarajuće kretanje prema trećem oku i simultano gurati svijest na desno. To će sigurno voditi bilokaciji svijesti i zato gledatelj na daljinu mora ostati na sredini između apartmana i mentalnog ekrana.

Ako je biolokacija preslaba, neće biti pravilno percipirana a ako je prejaka, inducirat će astralnu projekciju u apartman. Kako je glavna svrha gledanja na daljinu promatranje udaljenih mjesta bez napuštanja fizičkog tijela , gledatelj mora biti sposoban držati svijest uz pomoć trećeg oka ne dalje od mentalnog ekrana. Svijest gledatelja na daljinu ne smije biti ni preplitka niti preduboka. Savršena bi lokacija za svijest bila nešto malo izvučena ispred površine mentalnog ekrana prema apartmanu uz konstantan oprez da se ne bi otišlo preduboko. No ako je to za učenika preteško, može jednostavno fiksirati svijest na površini mentalnog ekrana uz još uvijek dobro promatranje.

Proces gledanja na daljinu će se glatko odvijati, no mogućnot kretanja će biti nešto reducirana. Sva iskustva koja je gledatelj na daljinu uspio skupiti iz odabranog područja, treba zapisati u dnevnik. To ima mnogo svrha, no jedna od njih je adaptiranje svijesti na eteričke i astralne vibracije, koja će gledatelju omogući konstantnu svjesnost drugih ravnina, dok je još na fizikalnoj. S vremenom dobro će istrenirani gledatelj moći promatrati udaljena mjesta na mentalnom ekranu s malo mentalnog napora uz nevjerojatnu točnost i preciznost.

Najinteresantnije je što se nakon nekoliko godina prakse gledanja na daljinu javlja sposobnost promatranja fizikalnih,
eteričkih i astralnih područja samim zatvaranjem očiju tijekom uživanja u vožnji autobusom, odmaranja, pijenja kave ili svakodnevnog rada. To će zasigurno donijeti poptunu ekspanziju svijesti gledatelja na daljinu, koja će biti konstantno osjetljiva na čak i najmanji prodor zračenja iz eteričkog ili astralnog svijeta. S te točke psihičkog razvoja, nema stvarnih granica ljudskoj svijesti.Korištenjem te metode postizanja izvanrednih sposobnosti, poznate kao gledanje na daljinu, vrlo ćete brzo biti sposobni promatrati udaljena mjesta uz pomoć trećeg oka s velikom preciznošću bez napuštanja svog fizikalnog tijela.

Do sada smo govorili o promatranju. Porazgovarajmo o povezivanju s inteligencijom koja kreira informacije u usjevima, dajući nam instrukcije. Ako postanete dovoljno vješti, uskoro ćete primijetiti kako se s vremena na vrijeme događa neka vrsta download-a u vašu svijest. Pojavit će se geometrijske forme baš kao što se pojavljuju u žitu.

Razlika će biti u tomu što ćete osjećati telepatski tok i emocije kojima će se opisivati takve slike. Takve će osobe biti budnije i počet će primati poruke o 2012 prije drugih.
No ionako će sve više pojedinaca početi primati te slike, jer se DNA sruktura mijenja kao i sve drugo u ovom sunčevom sustavu. Već smo izloženi novoj vanjskoj energiji i najosjetljiviji među nama to već osjećaju.

Kako se sve više ljudi stapa međusobno i intuitivno počinje biti svjesno tog odnošenja, koje se pretvara u Jednost, postaje vidljiva naša odgovornost da zajedničkim radom smisleno uobličimo veliku sliku, prije nego što će biti kasno.

S druge strane postoje mnogi još uvijek pričvršćeni za 3D stvarnot i stare načine djelovanja i koji navodno traže neku vrstu duhovnosti iako je prava istina da se ne žele promijeniti, a nisu još ni spremni. U svakom slučaju, iako se mnogi neće s tim složiti, vjerujem da nam je dan izbor zauzimanja jedne od tih strana.

Jedna vodi evoluciji Jednosti, koja će biti transformirana u Svijetlo pomoću Nexusa 2012, dok druga vodi ostanku  u 3D realitetu i generiranju iskustava koja nedostaju, iako bi to vjerojatno moglo značiti tisuće godina nove manipulacije od drugih bića koje će profitirati tom opcijom.

Opcija Jednosti znaći kraj svih borbi, znaći Evoluiranje do Uzvišenosti postojanja i razumijevanja dubljih misterija Svemira.

Opcija 3D znaći, ostajanje uz fizikalnu materiju, iskustvo bola i patnje u beskonačnim formama, ograničenost percepcije na realitet pet osjetila. Ta će bića vjerojatno biti odvedena na druge sustava prije nego što stigne Nexus, jer kada jednom udari u Zemlju, mi ćemo imati najmanje 5000 godina uzvišenih vibracija, koje su nekompatibilne s vibracijama tih bića.

To je razlog naše podijeljenosti u razumijevanju ljudskih bića.Oni koji pokušavaju činiti sve što mogu kako bi napravili neku razliku i koji se bore za slobodu i harmoniju, za svemirsku egzistenciju i ravnotežu, očito ne mogu biti shvaćeni od bića koja uprkos DNA progresiji zbog nove dolazeće vanjske svemirske energije, još uvijek vibriraju na niskim frekvencijam i još su uvijek gladni konzumiranja mesa, cigareta, alkohola, droga, jednostavno starih načina života.

U svakom slučaju kao rasa rastemo. I intelektualno i duhovno.

Za sve one koji se ne slažu s tim i koji vide crninu svugdje gdje pogledaju ..... moja isprika, pa vas molim preskočite ovaj tekst.

Za sve one koji osjećaju da mogu koristiti nešto od ovog teksta, postoji vaš osobni način za usklađivanje s tim psioničkim poljem planeta, u kojem izravno kontaktirate Gaia-u i tako otkrivate tko ste, što ovdje radite i što morate učiniti i kuda sve to ide......U svakom slučaj, izbor je Vaš . . .

S poštovanjem,
Astralwalker

-----------------------------------------------------------------------------------------

Iainl140285 >>

Citat:
Čudio sam se - kada sam ušao u stanje gledanja na daljinu i pustio formiranje slika na ekranu, brzo sam ih uvijek mogao transportirati izravno u svemir na neko mjesto - stvarno brzo.
>>

Čim prestanete misliti u riječima i čvrsto naredite svojoj svijesti da omora ostati potpuno prazna i bez misli, počinje se mijenjati frekvencija.

Ispred crnine mentalnog ekrana, počinju se pojavljivati slike.

U toj fazi nećete ići na ta mjesta, već ćete se samo uskladiti (podesiti) s tom frekvencijom kao prijemnik s antenom, koji se ugađa na različite radio valne dužine (radio stanice).

U stvari vaša pinealna žlijezda počinje proširivati svoj pojas prijemnih frekvencija pa vaša svijest može percipirati više realitete.


Ako održavate koncentraciju i isključite logičko i analitičko mišljenje, pojavljivat će se sve više slika na vašem mentalnom ekranu.

To je kao gledanje filma, no ovog je puta ekran ispred vaših zatvorenih očiju.

Što više prakticirate održavati svoju svijest na toj frekvenciji, slike postaju sve jasnije, jačih boja i žive, a zvuk sve vitalniji i nakon nekog vremena imat ćete osjećaj da vam pogled seže i dalje od mentalnog ekrana.U vezi s vašim pitanjem, očito ste vrlo blizu projiciranju na to mjesto i ako ste dovoljno vješti, možete magnetički privuči sliku k sebi i projicirati se kroz nju, s namjerom prodiranja do tog mjesta u eteričkoj ili astralnoj dimenziji.

Citat:
Postoji li način usporavanja tih slika? Ili čak pokušavanja i određivanja mjesta na koje se gleda?
Yap, nema svrhe to činiti, ukoliko to ne možete kontrolirati.

Možete usporiti slike snagom svoje svijesti. Morate koristiti volju, da bi to učinili. U početku, jer svijet nije naviknuta, ona gubi takve slike čim se raspadne koncentracija i počinete ih analizirati korištenjem mišljenja s riječima.

Mentalni se ekran odmah zatvara; opet se zatamni, jer pinealna žlijezda blokira primanje signala proširenog frekvencijskog spektra. U stvari pinelna žlijezda zaustavlja stvaranje DMT spoja, nužnog kemijskog spoja odgovornog za ESP, što je posljedica vraćanja svijesti k normalnim beta mustrama mozga (analitičko mišljenje riječima).

Nako toga treba odustati od pokušaja određivanja mjesta koje se gleda na daljinu.

Na mjesto koje želite se morate koncentrirati dok je uključen osnovni proces promatranja i slike dolaze i prolaze mentalnim ekranom.

No ne riječima već koroštenjem jednostavne vizualizacije ili fokusiranja. U stvari, govorim o svjesnosti unutar svjesnosti. Može zvučati teškim za shvaćanje, no nije, jer nakon stanovite prakse, znat ćete savršeno o čemu govorim.

U osnovi, dok promatrate te slike na mentalnom ekranu, dajete nalog svojoj svijest (ne riječima) ili jasno izražvate želju o tomu što želite vidjeti ili posjetiti.

Na primjer, promatrate mjesta u svom gradu i vidite zapravo film o zgradama, ulicama, ljudima koji šeću uokolo, prometnoj gužvi, zvukovima vozila, itd., želite preskočiti tu konkretnu stvarnost, jer samo hoćete (želja mora biti poštena) promatrati jezero ili neki slični krajolik
, te će se slike konkretne realnosti trenutno zamijeniti s drugim filmovima prekrasnog jezera ili željenog krajolika.

To također nije napredna faza. Ta je mentalna kontrola još uvijek slaba. Što više prakse i vremena dajete usklađivanju s planetarnim psioničkim poljem, vaša će se svijest sve više privikavati na tu novu frekvenciju i promatranje će postati preciznije. Uskoro će se pojaviti na mentalnom ekranu precizne željene lokacije.       


Naprednija razina omogućava usklađivanje (ugađanje) na tako precizno promatranje egzaktnog mjesta planetarne rešetke Zemljinog psioničkog polja da je atraktivno i za vojsku i za markiranjem točnih koordinata.

U svakom slučaju ukoliko ste došli tako daleko, otkrit ćete sve to samo po sebi. Iskustvo će biti vaš učitelj.Ako želite istraživati još dublje, možete prodrijeti u astralnu dimenziju pomoću nekih željenih slika na vašem mentalnom ekranu, koje će u većini slučajeva okidati podizanje kundalinija popraćeno s jakim zujećim zvukom, no u ovom sljučaju ćete za kretanje novom gustoćom trebati drugo vozilo - poznato kao astralno tijelo.

Drugim riječima, proces gledanja na daljinu se zaustavlja i nalazite se potpuno na drugom mjestu, u jednom od svojih istančanih tijela.

Pa što onda, to je cijela znanost.

No po mom razumijevanju, možete pronaći o svom sebstvu, što se događa i što treba činiti, daleko više nego ćete  saznati od bilo kog medija koji egzistira na Zemlji. To je kao internet veza sa Svemirom. I uvjeravam vas da stvari izgledaju potpuno drugačije od ovih ovdje........                            
I hope some of this data will be of some use to you.


S pozdravima,
Astralwalker

----------------------------------------------------------------

Ako nekoga zanima gledanje na daljinu u 2012 i ugađanje na Planetarno psioničko polje, postoji dobra metoda za razvoj vidovitosti, povećanja moći svijesti i korištenja viših harmonika ljudske DNA strukture.

Ona će omogućiti potpunu kontrolu gledanja na daljinu i astralnih putovanja, što je bitno za scenarij 2012. Čim se otvori mentalni ekran, bit ćete povezani sa Svemirom i pojavit će se "informacije" koje se tiču svrhe vaše inkarnacije na Zemlji.

Bit će to kontakt s višom inteligencijom ili sa samom Gaiom.

Slijede daljnje upute.......      
(u daljnjem tekstu originalnog teksta)Home >> 2012 Global Healing Meditation

ttp://www.youtube.com/watch?v=ccCsS...eature=related